2
Domaći fudbal

Ezequiel Ibanez Luis Crvena Zvezda - Ludogorets, fudbal 02.8.1016. August 2. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ARGENTINAC PODSETIO NA NAJBOLJE DANE! LEVICA I DALJE SEVA: Pogledajte ‘lepoticu’ fenomenalnog Ibanjeza! (VIDEO)

Objavljeno: 03.10.22 u 20:57

Bivši as Zvezde postigao evrogol!

Veliko iznenađenje dogodilo se u 12. rundi Mozzart bet Prve lige Srbije. Fudbaleri Radničkog iz Beograda savladali su favorizovani Grafičar rezultatom 2:1. Gosti, koji igraju fantastičan fudbal od starta sezone, nisu uspeli da realizuju prilike u dva prethodna duela (Sloboda Užice i Radnički) uprkos inicijativi na terenu.

FOTO: FK Grafičar

Ipak, iako Grafičar nije osvojio ni bod, meč je obeležio kapiten ovog beogradskog tima. Argentinski as, koji je godinama dominirao najpre na ‘Maksimiru’, a potom na ‘Marakani’, Luis Ibanjez, postigao je maestralan pogodak u finišu meča.

Popularni Lučo je ‘zategao levicu’ i kao iz topa poslao loptu u mrežu Radničkog iz velike udaljenosti. Golman domaćeg sastava nije imao nikakve šanse, a Ibanjez je ponovo pokazao da i sa 34 godine može da igra na vrhunskom nivou.

Tokom cele karijere brzonogi Argentinac, đak Boke Juniors, poznat je po brilijantnom udarcu levom nogom.

Uživajte u majstori miljenika navijača Crvene zvezde!

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter