0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ANEĆOTI NEĆE MENJATI IZVOĐAČA PENALA: ‘Uvek je drama kada Real ne pobedi!’

Objavljeno: 03.10.22 u 10:49

Iskusni stručnjak ima poverenje u francuskog napadača!

Prvi kiks od starta sezone fudbaleri Real Madrida doživeli su juče na stadionu ‘Santijago Bernabeu‘. Kraljevski klub je remizirao sa ekipom Osasune pred domaćom publikom (1:1).

Imao je Real igrača više od 78. minuta, kao i priliku da sa bele tačke reši pitanje pobednika, ali Karim Benzema nije realizovao kazneni udarac.

Jedini pogodak za tim iz španske prestonice postigao je Vinisius Junior u 42. minutu, dok je u 50. minutu Kike Garsija poravnao rezultat.

Po završetku meča oglasio se trener Reala, Karlo Anćeloti.

-Uvek je drama kad Real Madrid ne pobedi. Nemamo izvinjenje za ovaj remi jer je ekipa bila jaka uprkos izostancima. Do sada smo u prvenstvu igrali jako dobro, ali i ovakve utakmice se dešavaju. Ne sumnjam da ćemo se popraviti već u sledećoj utakmici – rekao je Anćeloti, koji se potom osvrnuo na komentare o izvođaču jedanaesteraca.

-Razmišljao sam i o promeni izvođača penala, ali objektivno gledano Karim je najbolji kojeg imamo. Prošle sezone je odlučio da šutira dva najvažnija penala i pogodio. Iz tog razloga sam odlučio da ga ne menjam – poručio je trofejni stručnjak.


Standings provided by Sofascore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter