0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STARA DAMA STIGLA U HUMSKU: Petrić izabrao Fejsu pre Traorea, u napadu bez iznenađenja!

Objavljeno: 02.10.22 u 18:15

U Beogradu uskoro počinje derbi kola nacionalnog prvenstva Srbije!

Tačno u 19 časova na stadionu u Humskoj, arbitar Milan Mitić označiće početak utakmice 13. kola Mozzart bet Superlige Srbije između Partizana i Vojvodine.

Šefovi struke na obe strane, Gordan Petrić (Partizan) i Milan Rastavac (Vojvodina), izabrali su po 11 igrača koji će istrčati na teren od prvog minuta. Što se crno-belih tiče, u napadu i nema većih iznenađenja, dok je primetna promena u veznom redu. Iskusni Ljubomir Fejsa je dobio šansu ispred Traorea, koji je standardan od dolaska iz Turske. Takođe posle dužeg vremena na terenu je od starta i Filipović, na poziciji desnog beka.

U redovima Stare dame meč će se klupe početi doskorašnji član Olimpijakosa, Nikola Čumić.

PARTIZAN (4-2-3-1): Popović – Filipović, Marković, Vujačić, Urošević – Belić, Fejsa – Dijabate, Natho, Menig – Rikardo.

VOJVODINA (4-2-3-1): Carević – Bjeković, Jeličić, Traore, Đorđević – Milosavljević, Topić – Baraj, V. Simić, Malbašić – N. Nikolić.

Na klupi Partizana su: Lukač, Andrade, Baždar, Jović, Lutovac, Pavlović, Saničanin, Šehović, Terzić, Traore i Živković.

Na klupi Vojvodine su: N. Simić, Antonijević, Busnić, Čumić, Kabić, Lazarević, Miletić, U.Nikolić, Vitas, Vukčević i Zukić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter