0
ATP

FOTO: ATP Tour @atptour/ Twitter

PRVI SET PRIPAO NOLETU: Đoković ubedljiv, Čilić nema rešenje za sjajnog Srbina! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.22 u 18:26

Odlična igra srpskog asa!

Diskriminacija i teror koji se neprestano sprovode nad Novakom Đokovićem, ne ometaju najboljeg srpskog tenisera da zablista na svakom takmičenju na kojem dobije dozvolu za učešće. Legendarni teniser je oberučke prihvatio poziv organizatora iz Izraela, došao je na turnir u Tel Avivu i plasirao se u veliko finale bez izgubljenog seta.

Đoković u borbi za dopunu krcate vitrine za pehare igra protiv hrvatskog tenisera, Marina Čilića. Finalni susret počeo je u 17 časova i 35 minuta igre, a Nole je prvi set rešio u svoju korist rezultatom 6:3.

Nešto neizvesnije nadmetanje viđeno je u dva uvodna servis gema oba aktera. Odmeravali su snage iskusni rivali na startu meča, a Nole je potom ‘dodao gas’ i ubrzo oduzeo servis Marinu. Novak je na ekspresan način potvrdio brejk odličnim servis gemom, koji je završio bez izgubljenog poena.

Srpski as je rutinski odradio posao kada je u pitanju prvi set. Novak je sa velikom dozom samopuzdanja  osvajao svoje servis gemove, dok je čuvao snagu kada je poene započinjao hrvatski igrač.

Na putu do finala Đoković je bio bolji od Pabla Anduhara, Vašeka Pospišila i Romana Saifulina. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter