0
Fudbal

FOTO: Twitter/@Flamengo

PEDROV VATROMET NA MARAKANI: Pet minuta za treći het trik u crveno-crnom! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.22 u 08:13

Fudbaleri Flamenga su na punoj Marakani savladali tim Red Bul Bragantina i tako izašli iz krize koja se oslikavala u četiri meča bez pobede, odnosno najgori niz od 2015. Ipak, danas je najveći klub Brazila uspeo da dođe do pobede nad nekadašnjim Atletikom, a konačan rezultat je bio 4:1.

Meč je bio praktično rešen već u petom minutu kada je nakon penala nad Gabrijelom Barbosom isključen Kandido. Doduše Gabigol je promašio penal, ali je svega pet minuta kasnije iskupio svoj promašaj i doveo svoj tim u vođstvo. Nastavili su se siloviti napadi crveno-crnih, ali je Klejton neverovatno odbranio barem četiri čista gola.

U nastavku je šokirana Markana, jer su gosti sa igračem manje izborili penal, a Elinjo je bio precizan sa bele tačke. Ušlo se u nervozu, strepnja je ispunila tribine, ali je Pedro sve to ponovo rasplamsao, kada je od 66. do 71. minuta postigao het-trik i tako napokon slomio izuzetno borbene goste. De Araskaeta je odigrao sjajno i upisao dve asistencije.

Flamengo je tako skočio na četvrto mesto i najavio nešto bolju formu, dok je Bragantino na 14. poziciji sa svega pet bodova više od opasne zone.

Standings provided by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter