1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: AdmiralBet ABA League @ABA_League/ Twitter screenshot

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN: ‘Ne računajući početak meča, bili smo na zadovoljavajućem nivou!’

Objavljeno: 02.10.22 u 19:35

Ubedljiv trijumf crno-belih u prestonici Hrvatske!

Na samom startu ovosezonske AdmiralBet ABA lige, košarkaši Cibone ugostili su Partizan u Zagrebu. Gosti iz Beograda su opravdali ulogu favorita i slavili sa ubedljivih 81:105. Sastav Cibone, sačinjen od mladih domaćih igrača, pružao je snažan otpor sve do finiša prvog poluvremena, ali od tada je na terenu postojala samo jedna ekipa.

Po završetku meča oglasio se šef stručnog štaba crno-belih, Željko Obradović.

-Pojačali smo odbranu sredinom prve deonice, pronalazili smo adekvatna rešenja u napadu, zasluženo smo stigli do pobede. Čestitam i Ciboni, u pitanju je izuzetno mlada ekipa, koja se borila od prvog do poslednjeg minuta – kazao je trener Partizan i dodao:

-Ne računajući početak meča imali smo želeljeni nivo agresivnosti, lopta se dobro kretala u napadu. Nastavljamo sa radom, okrećemo se iskušenjima koja slede – poručio je Obradović.

0
0

1 Komentara

  1. Zoc, majstor si svog ‘zanata’-najbolji od najboljih, samim tim ne sumnjam u tebe ni najmanje, samo, nama pod hitno treba TOP plej, koji se moze jos jedino pronaci u ruskoj ligi (koja je na nasu zalost u ‘problemima’ izazvanim ratnom ‘situacijom’..), kao i jos jedan centar-prekaljeni razbijac i eto nas na krovu EL po drugi put..Panter&Zek, GRK PP, Lesor, NANELI, Egzum (uz uslov da ga mimoidju povrede) su TOP, …ali jos ful pley i centar i to je to uz Madara, oporavljenih Avramovica i Smajlija i naravno Koprivicu i Andjusica (koji zna da odigra savrseno, ali i da totalno padne ako ga sut ne krene..)..Trifa, Vukcevic je jos premlad, kao i Glas, ali veoma talentovani, koji svoj potencijal mogu jedino u Aba ljigi da pokazu, znaci bez jos jednog top pleya i centra mi nemamo sta da trazimo na 2 fronta i na svakih 2 dana igranja tekmi…PS .. pley je srce i mozak tima, a nama je Aleksa van stroja naredna 2 meseca, Madar jos premlad, a Egzum sklon povredama…ALI, verujem u tvoju i nasu karmu..NAPRED KK PARTIZAN!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter