0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@AS_Monaco_EN

MONAKO ZA POLA SATA RAZMONTIRAO NANT: Ben Jeder igrao kao preporođen! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.22 u 22:23

Klub iz Kneževine se ne šali.

Fudbaleri Monaka savladali su Nant u okviru devetog kola francuske Lige 1 – 4:1. Ovim su nastavili svoju sjajnu seriju pobeda i sada su na brojci od četiri uzastopne.

Za pola sata je Monako rešio sve dileme.

Igrao se drugi minut kada je Bril Embolo pogodio za vođstvo kneževa. Šutirao je Ben Jeder, Lafont je uspeo samo da skrene loptu koja je došla pravo na glavu švajcarskog napadača.

A onda je svoj šou započeo kapiten, Visam Ben Jeder. U šestom minutu nakon asistencije Emboloa, prelepo je lobovao golmana Nanta i već je u tom trenutku bilo jasno na čiju vodenicu će ići ovaj meč.

Nastavili su u istom ritmu domaći. U 28. minutu Golovin je lepo asistirao, a Ben Jeder iz prve pogodio mrežu, još jednom, nemoćnog Lafonta.

Het trik je francuski napadač upisao u 62. minutu sa bele tačke. Golman je otišao u jednu, a lopta u drugu stranu za 4:0.

Fudbaleri Nanta su poraz ublažili u 79. minutu. Međutim i taj gol je bio delo fudbalera Monaka, s obzirom da je Kaio Enrike, nespretnom i pomalo komičnom reakcijom, poslao loptu u svoj gol.

Standings provided by SofaScore

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter