4
Domaći fudbal

Mladost GAT v Crvena zvezda during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Karadjordje on October 02, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ NAKON UBEDLJIVE POBEDE: ‘Popravljamo efikasnost!’

Objavljeno: 02.10.22 u 19:51

Imao je mnogo razloga za zadovoljstvo!

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali ekipu Mladost GAT u Novom Sadu rezultatom 0:4, a razloge za zadovoljstvo posle meča imao je šef stručnog štaba Miloš Milojević.

Nakon drugog gola je sve došlo na svoje, iako smo i u prvom poluvremenu imali mnogo prilika. Zadovoljan sam kontrolom utakmice, popravljamo efikasnost, ali ne treba praviti pompu od ovog. Ponosan sam na momke, jer su došli na gostovanje, odigrali dobro i postigli četiri gola. Sve to nas približava cilju kom idemo, iako je ovo samo jedan korak. U četvrtak nas očekuje nešto drugo, ali ovo je pokazatelj šta nam treba. Najviše mi se svideo momenat kada Borjan u završnici odbrani zicer i svi skoče, to je dokaz da smo tim i to želim u svakoj utakmici – počeo je Milojević.

Mladost GAT v Crvena zvezda during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium Karadjordje on October 02, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Novi izazov je već u četvrtak, a šef stručnog štaba Crvene zvezde je pozvao navijače da dođu u što većem broju.

Probali smo da osvežimo i rasteretimo ekipu, nije isti intenzitet kao u Evropi. Imamo četiri dana da se spremimo i već večeras krećemo da razmišljamo o Ferencvarošu. Uz dobar odnos, podršku sa tribina i borbu na terenu, mislim da možemo da imamo dobar rezultat. I danas je bila sjajna atmosfera u Novom Sadu, navijači su nas bodrili sve vreme. Zadovoljan sam, jer ni na 0:1 nisu bili negativni, već pružili podršku, što se osetilo na terenu. Nadam se da će ih biti što više protiv Ferencvaroša – podvukao je Milojević.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter