0
Evropske lige

Foto: Twitter/@acmilan

LUDNICA U EMPOLIJU: Nestvarna završnica meča i velika pobeda šampiona Italije! (FOTO)

Objavljeno: 02.10.22 u 00:19

Milan je na gostovanju u Empoliju u okviru osmog kola Serije A slavio rezultatom 3:1 u malo je reći ludoj završnici.

Jedanaest minuta nas je delilo od prosečne italijanske utakmice bez pogodaka, koju bi svi zaboravili za sat vremena, a onda je usledila rapsodija. Imao je Milan inicijativu tokom čitavog meča, ali kada je delovalo da neće uspeti da je iskoristi, led je probio Ante Rebić u 79. minutu. Nakon pogotka hrvatskog reprezentativca delovalo je da je sve gotovo, ali nije tako mislio Nedim Bajrami, koji je postigao najlepši gol na meču iz slobodnog udarca u drugom minutu nadoknade.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Četvrti minut nadoknade igrao se kada smo videli i presudni detalj ovog meča. Rade Krunić je bio u ulozi asistenta, a strelac Ture, za erupciju oduševljenja gostujućih navijača. Iako je nadoknada iznosila upravo 4 minuta, glavni arbitar meča je pustio da se igra još, jer smo dva pogotka videli u nadoknadi, pa je tako u sedmom minutu nakon završetka regularnog dela postavljen i konačan rezultat. Ante Rebić je ovoga puta bio asistent, a Rafael Leao strelac gola koji je stavio tačku na i.

Milanu je ovo bio peti trijumf, odnosno sedamnaesti bod kojim su izbili na treće mesto, dok se Empoli nalazi na četrnaestoj poziciji sa sedam osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter