0
Domaći fudbal

head coach Nenad Lalatovic Vozdovac v Radnicki Nis during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Vozdovac on September 12, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

LALATOVIĆ DOBRO RASPOLOŽEN PRED ČUKARIČKI: Ovi iz vrha nikako da kiksnu, a evo šta je najbolja stvar kod Brđana!

Objavljeno: 02.10.22 u 15:20

Fudbaleri Radničkog iz Niša gostuju timu Čukaričkog na Banovom brdu u ponedeljak od 16.00 časova, a strateg Nišlija, Nenad Lalatović, u dobrom raspoloženju očekuje meč.  On ističe kako je Čukarički izuzetno jak tim, ali i dotakao se nekih pozitivnih stvari koje nisu vezane samo za teren.

Očekuje nas najteža utakmica u ovom mom, ja volim da kažem drugom mandatu u Radničkom. Gostujemo ekipi koja na svakoj poziciji u timu ima ne kvalitetne, nego ’prekvalitetne’ igrače, koja je u poslednja četiri kola primila samo jedan gol. Radio sam tamo godinu i po dana i uvek volim da naglasim da je to možda i najorganizovaniji klub u Srbiji. Gospodin Gale Obradović je čudotvorac, takođe bih naglasio da je Vlada Matijašević ovog leta fenomenalno selektirao tim. Ali, kada govorim o njima, ja moram da pomenem i našeg ’gazdu’ Ivicu Tončeva. Možete da ga volite ili ne volite, ali i on je ovde stvorio vrhunske uslove, napravio klub u kome plata ne kasni niti jedan dan. To meni mnogo olakšava posao, jer onda od igrača mogu da tražim, ali i iz njih izvlačim sto posto“, kaže Lalatović i dodaje:

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Ovo je zaista specifična sredina, klub sa dušom. Atmosfera u ekipi je sjajna, evo, prekjuče smo imali zajednički ručak ovde u holu, na stadionu, družili se uz muziku. Tako je i kad prošetam gradom, vidi se koliko ljudi ovde vole fudbal i Radnički. Osećam se kao kod kuće. Kada sam dolazio, mnogi su me pitali ’šta ćeš tamo, imaju samo devet bodova, teška je situacija?’ Ali, ja ovde sigurno ostajem do leta, a voleo bih, zašto ne, i sledeće godine, da napravimo ekipu i baš mi budemo ti koji će osvojiti treće mesto i plasirati se direktno u Ligu konferencije. Zamislite šta bi to značilo za Niš!“

O ciljevima i priključku ekipama na vrhu tabele kaže sledeće.

„Ekipe iz vrha tabele nikako da kiksnu, trebaće nam zaista serija dobrih rezultata da bismo pokušali da im se približimo. A raspored koji imamo do kraja jesenjeg dela sezone je najteži mogući. Moramo, kako znamo, da sakupimo što više bodova. Ne treba ovoj ekipi mnogo doselekcije, najviše još dva igrača na zimu. I onda, posle dobrih priprema, uz, na papiru, nešto lakši raspored u onih 11 kola, da se dokupamo tog plej-ofa, a posle, ko zna, možda možemo i da se umešamo u borbu za prvih pet, ali smo, objektivno, u velikom bodovnom zaostatku. Za sada, plasman u plej-of je naš prvi i jedini cilj“.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter