0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Arsenal

DŽAKA ZALJUBIO NAVIJAČE ARSENALA U SEBE: Švajcarac prešao put od izgnanika do apsolutnog ljubimca Topdžija! (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.22 u 08:51

Fudbaleri Arsenala su na svom Emirejtsu savladali najljućeg rivala Totenhem rezultatom 3:1 i tako pobedili u derbiju severnog Londona. Jedan od nekada najomraženijih fudbalera, kome je čak i oduzeta traka, apsolutno je od početka sezone uspeo da rasplamsa ljubav između sebe i navijača, a za to su najzaslužnije njegove sjajne partije.

„Posle sedam godina u klubu i onoga što se dogodilo pre tri godine, nikada ne bih pomislio da ću govoriti o pesmi koju su mi pevali navijači. Veoma sam nponosan zbog toga. Dok god budem ovde, davaću sve od sebe za klub“, izjavio je Granit Džaka.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Doživeo je i skandiranje na Emirejtsu.

„Kada je Arteta došao u klub pre tri godine, rekao je da mu je potrebno vreme da bi rezultati mogli da se vidi. Imamo mnogo igrača sa velikim potencijalom da svoj kvalitet iskažu na terenu. Naš mentalitet je sada drugačiji i to se vidi na terenu“, zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter