1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘DRŽITE SE ZAJEDNO I REZULTAT ĆE DOĆI’: Nekadašnji kapiten Partizana imao je jasnu poruku za izabranike Željka Obradovića!

Objavljeno: 02.10.22 u 17:20

Ako neko zna kako do titule, onda je to on!

‘Jedan je Gagi kapiten’ – nebrojeno puta čulo se iz hiljada grla u krcatom ‘Pioniru’. Pre početak ABA lige, nekadašnji kapiten ‘crno-belih’, a sadašnji košarkaš Fuenlabrade – Dragan Milosavljević imao je samo reči hvale o ekipi Partizana za predstojeću sezonu.

‘Drugo je to vreme bilo. Mi smo svi bili klinci tada u odnosu na ovu ekipu Partizana koja je i sama mlada, ali mi smo bili na početku karijere. Ovaj tim ima formirane igrače koji su spremni za uspehe. Ipak, treba im dati vremena. Tu je Željko u koga ne moramo da sumnjamo da će uraditi sve što je do njega, a na igračima je da budu na nivou. Lično očekujem dobre rezultate.’ – rekao je nekadašnji kapiten Partizana, da bi zatim otkrio kako doći do pehara:

head coach Zeljko Obradovic Partizan – Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Meni je to lično bio najlepši deo karijere. Svi smo se držali zajedno, na terenu i van njega. To je moja preporuka i sadašnjoj ekipi, držite se zajedno i rezultati će stići. Tako se gradi timski duh i pobednički mentalitet. Dule nam je to usadio, naravno žestokim radom. Nema sumnje da slično radi i Željko Obradović o čijim uspesima nema potrebe ja da pričam.’ – zaključio je on za Mozzartsport.

Popularni Gagi je dres Partizana nosio u periodu od 2010. do 2015 godine i ne treba ni govoriti koliko su ga navijači obožavali.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter