0
ATP

FOTO: Screenshot

BERDIHU BROJEVI NE IGRAJU ULOGU: Čeh smatra da Novak i Rafa nisu u rangu sa Rožerom!

Objavljeno: 02.10.22 u 10:49

Jedan od najmlađih osvajača Masters turnira i nekada četvrti teniser sveta Tomaš Berdih nahvalio je Rožera Federera i istakao da je nedvosmisleno Švajcarac najveći u istoriji sporta.

– Oni koji žele da porede najveće asove kroz brojke uvek će naći različite argumente za razne igrače. Možda je broj Grend slem titula najobjektivnija mera, ali opet imate sportiste koji su ostavili veliki trag. Mislim da će Federer imati jači trag od Đokovića. On je veća ikona i od Nadala. Možda baš zato što je započeo tu veliku eru. To što je uradio za tenis ne može biti nadjačano bilo kojim rezultatima – smatra Berdih.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Ima mnogo onih koji su počeli da prate tenis ili da ga igraju zahvaljujući njegovim veštinama na terenu. To ga čini superiornijim u odnosu na ostale. Mada razumem ako neko od navijača nađe nešto posebno i u Nadalu, Đokoviću ili u drugim igračima – dodao je Tomaš.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter