0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ŽELJKO OBRADOVIĆ PRED CIBONU: „Imamo neke probleme i odlučićemo pred utakmicu ko će da bude u timu!“

Objavljeno: 01.10.22 u 19:01

Pričao je i kapiten, Kevin Panter.

Partizan sutra u Zagrebu od 17 časova otvara novu sezonu AdmiralBet ABA lige protiv ekipe Cibone.

Pred ovu utakmicu svoja očekivanja izneli su trener crno-belih Željko Obradović i kapiten Kevin Panter.

Ne znam u kom sastavu ćemo da budemo. Imamo neke probleme i odlučićemo pred utakmicu ko će da bude u timu. U ABA ligu ulazimo sa najvećim mogućim ambicijama. Probaćemo u ovom trenutku da odigramo što je najbolje moguće. Mi ćemo svakoj utakmici da pristupimo maksimalno ozbiljno i sa ozbiljnim načinom pripreme, jer poštujemo svakog protivnika. – započeo je trener Partizan.

Zatim je dodao.

Veoma je važno što je prva utakmica i što će ovaj meč dosta ljudi da gleda. Napravili smo skaut Cibone, kao i što su pretpostavljam i oni to uradili. Videćemo kako ćemo da odigramo taj meč. – zaključio je Obradović.

Kevin Panter je istakao da očekuje težak meč u Zagrebu.

Idemo utakmicu po utakmicu. Očekujem mnogo uspeha. Počinjemo na gostovanju i biće sigurno teško. Bez obzira na protivnika, želimo da započnemo sezonu na najbolji mogući način. Pripreme su konačno gotove i svi se radujemo početku. – rekao je Amerikanac.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter