0
Evropske lige

(191020) -- TORONTO, Oct. 20, 2019 (Xinhua) -- Wayne Rooney of D.C. United reacts during the first round match of the 2019 Major League Soccer (MLS) Cup Playoffs between D.C. United and Toronto FC at BMO Field in Toronto, Canada, Oct. 19, 2019. (Photo by Zou Zheng/Xinhua)

VEJN RUNI OTKRIO KO JE BOLJI: Evo koga bi čuveni napadač pre izabrao!

Objavljeno: 01.10.22 u 15:45

Vejn Runi je jedan od najboljih fudbalera u istoriji Premijer lige, a sada je već u trenerskim vodama. Momak iz Liverpula je obeležio čitavu generaciju, a iz prve ruke gledao je najbolje godine Mesija i Ronalda. Povodom poređenja njih dvojice, napadač kaže sledeće.

„Kristijano Ronaldo je nemilosrdan u šesnaestercu, pravi ubica, ali Mesi će te mučiti i pre nego što te ubije“, rekao je Vejn Runi i dodao:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Uprkos mom prijateljstvu sa Kristijanom, uvek bih izabrao Mesija, iz istog razloga sam voleo da gledam Ćavija i Skolsa. Ne mogu da se setim da je Mesi ikad postigao neki gol udarajući loptu što jače može, on ih samo ubacuje u gol“, opisao je nekadašnji fudbaler Evertona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter