0
Odbojka

FOTO: STARSPORT

TIJANA BOŠKOVIĆ NAKON POBEDE NAD AMERIKOM: Ovo je bila naša najbolja partija do sada! (FOTO)

Objavljeno: 01.10.22 u 23:05

Odbojkašice Srbije slavile su u derbiju grupne faze protiv Amerike, a nakon meča Tijana Bošković je sumirala utiske.

Jedna od najboljih odbojkašica na svetu je bila najbolja i na ovom duelu sa 25 poena, od čega čak 21 iz napada, tri iz bloka, dok je imala i jedan as servis.

„Veoma smo srećne jer smo grupnu fazu završile bez poraza. Mnogo će nam značiti za narednu grupu“, rekla je Tijana Bošković posle petog trijumfa na Svetskom prvenstvu. „Ovo je bila naša najbolja partija do sada. Na početku smo baš rizikovale, pravile smo veći broj grešaka, ali na kraju se to isplatilo. Pobedile smo najjačeg protivnika u grupi i ovaj trijumf će nam značiti za samopouzdanje“ konstatovala je Tijana, a onda je reagovala na podatak da je Amerika imala samo jedan blok, a Srbija 13.

FOTO: OSSRB

„Iznenađena sam sad kad to čujem“ začuđeno je rekla Tijana, a onda pohvalila prijem naše ekipe:

„Kod nas je odrađen odličan posao na prijemu, a Boša je razigrala ceo tim, zato je došlo do odličnih procenata u napadu“ istakla je, a onda i prokomentarisala grupu u drugoj fazi takmičenja.

„Protivnici su već poznati. Srešćemo se sa četiri jake reprezentacije. Poljska je domaćin, a veoma dobro igra na svom terenu. Turska nam je dobro poznata… Neće biti lakih utakmica, ali znamo koliko su sve bitne zbog protivnika u četvrtfinalu, gde sam sigurna da ćemo biti“ zaključila je.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter