0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Arsenal

SEVERNI LONDON JE CRVEN: Arsenal je mnogo ozbiljan ove sezone, a svakome treba jedan Granit Džaka! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.22 u 15:21

Fudbaleri Arsenala su na svom Emirejtsu savladali najljućeg rivala Totenhem rezultatom 3:1 i tako pobedili u derbiju severnog Londona.

Prvo poluvreme je bilo u znaku domaćih, ali uspevali su gosti koliko toliko da negiraju napade, ali je u nastavku Totenhem potpuno pao, potom ostao sa igračem manje, Emerson Rojal je isključen nakon sat vremena igre,  pa ni ne čudi slika kakvu smo gledali.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Prednost je Topdžijama doneo Toma Parti na asistenciju Bena Vajta već u 20. minutu utakmice. Ipak samo deset minuta kasnije Hari Kejn je poravnao rezultat sa bele tačke. Ipak, nastavka donosi potpunu dominaciju Arsenala. Gabrijel Žesus donosi prednost na samom početku, nakon što je iščačkao loptu pored Uga Lorisa, a konačan rezultat postavlja fantastični Granit Džaka pet minuta nakon isključenja beka Pevaca.

 

Arsenal je ovako zadržao prvo mesto na tabeli, jer sada imaju meč više i četiri boda od Sitija, dok je Totenhem doživeo prvi poraz u Premijer ligi i tako ostao na trećoj poziciji.

Standings provided by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter