0
ATP

FOTO: Twitter/@telavivopen

RUS NI BLIZU DA IZNENADI NOVAKA: Đoković se prošetao do finala Tel Aviva! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.22 u 20:16

Sjajno igra Novak.

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, savladao je Rusa Romana Safiulina u polufinalu ATP turnira u Tel Avivu – 2:0. Po setovima, 6:1, 7:6(3).

U prvom setu videli smo igru mačke i miša. Potpuno bespomoćno je izgledao Rus, nešto slično kao Pablo Anduhar pre dva dana.

Za samo 23 minuta je Srbin uspeo da reši set, a Safiulin se u poslednjem servis gemu spasao čuvenog „krompirića“ (kada se set izgubi sa 6:0).

Drugi set doneo je drugačiju situaciju na terenu. Rus se opustio i počeo da svojim servisom i boljom igrom pravi probleme Novaku.

Prvu krizu na servisu Novak je imao pri rezultatu 3:2 za Rusa. Čak dve brejk lopte u tom gemu je zaradio Roman, međutim Novak se spasio.

Kada propustite šanse protiv Đokovića to stigne na naplatu. Pri rezultatu 4:4, Novak je uspeo da prvi put brejkuje Rusa u drugom setu. Kada je izgledalo da će Nole privesti meč kraju, Safiulin je šokantno uzvratio brejk.

Međutim, Safiulin nije imao nikakvu šansu u taj-brejku koji je Novak rešio u svoju korist sa 7:3.

U finalu ga čeka pobednik duela ČilićLestijen.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter