0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCPorto

PORTO PREJAK ZA BRAGU: Zmajevi zaustavili goste u naletu, Taremi igrač utakmice i bez gola! (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.22 u 09:25

Fudbaleri Porta su na svom stadionu uspeli da savladaju ekipu Brage koja se nalazi u odličnoj formi, a konačan rezultat je bio 4:1. Nije gost dobro izgledao na ovoj utakmici, imali su oni na mahove dobru igru, kao na startu nastavka, ali su to domaći fudbaleri sve iskontrolisali.

Nakon odlične borbe, ali i inicijative plavo-belih, odličnim zalaganjem Taremija, koji doduše nije bio ni strelac ni asistent u prvom poluvremenu, plavi su uspeli da povedu, a strelci su bili Evanilson u 32. i Eustakio u 34. Ipak, u nastavku Braga igra dosta bolje, autogolom defanzivca Pepea smanjuju rezultat, da bi njegov imenjak koji igra na poziciji krila vratio dva gola prednosti.

 

Da stvar bude gora, u finišu meča isključen je na ovom meču odlični Mateus, nakon što je srušio Taremija, a konačan rezultat postavio je Galeno nakon što ga je lopta praktično pogodila u nadoknadi vremena.

Standings provided by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter