0
Fudbal

Fudbal, Qualifications for UEFA EURO 2012.Serbia Vs. Estonia.Milos Ninkovic.Belgrade, 08.10.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NINKOVIĆ ODUŠEVLJEN PIKSIJEM ALI KRITIKUJE: Navijači moraju da pruže veću podršku, ovo su neverovatni uspesi!

Objavljeno: 01.10.22 u 10:50

Odlično igra reprezentacija Srbije, jer nakon neshvatljivog angažovanja Krstajića, pa potom i Tumbasevića koji su uslovili apsolutnu stagnaciju reprezentacije, pa i bruku na Marakani protiv Škotske, Orlovi ponovo igraju na nivou kvaliteta igrača kakve poseduju. Pa možda i malo bolje od toga, a glavni arhitekta nove ere sprskog reprezentativnog fudbala je Dragan Stojković.

Upravo njega nekadašnji reprezentativac Miloš Ninković, ističe kao prvog među jednakima, u razgovoru za Sportski žurnal.

Možda je dobro da nema euforije. Sećam se mi kad smo igrali, to je bilo idemo u polufinale, osvajamo… A na kraju se desilo to što se desilo. Dragan Stojković je to preporodio. Mislim da on jedini može da vrati nadu srpskom fudbalu posle Radomira Antića. Nama treba neko ko je autoritet, ko ima veliko ime. Nažalost, mi ako nemamo takvog nekog, onda se opustimo i to ne vodi ničemu”.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Da li prati reprezentaciju.

Malo mi je teže zbog vremenske razlike da gledam, ali pratim rezultate. Negde mi je krivo što naši igrači od navijača nisu dobili podršku koju bi trebalo da dobiju. Jer ovo je neverovatan uspeh, da ti pored Portugalije završiš prvi u grupi, da odeš na Svetsko prvenstvo. Vidimo kakve rezultate sad imaju. Mislim da su zaslužili veću podršku”, rekao je Miloš Ninković.

Srpski ofanzivni potencijal deluje nikada na višem nivou.

“Ovo što Mitrović radi, ne pamtim da je neki naš golgeter ikada uradio. Vlahović, mlad igrač. Mitrović nije toliko mlad, ali može mnogo da mu pomogne ako igraju zajedno. Nadam se da će Mitrović još dugo da traje. Ali kada on završi reprezentativnu karijeru, Vlahović će da nastavi. Ne pamtim kada smo imali tako dva moćna napadača”, zaključio je višegodišnji fudbaler Sidneja, a od ovog leta njihovog gradskog rivala.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter