1
Vaterpolo

Dejan Savic Aerodorm docek i konferencija za medije vaterpolo reprezentacija, vaterpolisti olimpiske igre 10.8.2021. foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

KRAJ JEDNE ERE: Dejan Savić više nije trener selekcije Srbije!

Objavljeno: 01.10.22 u 10:32

Dejan Savić više nije selektor reprezentacije Srbije u vaterpolu. Ovu informaciju je preneo Vaterpolo savez Srbije koji se sledećim rečima oprostio od jednog od najvećih trenera u istoriji sporta.

„Vaterpolo savez Srbije obaveštava javnost da Dejan Savić više nije savezni selektor reprezentacije Srbije. Posle više obavljenih razgovora, Dejan Savić je podneo neopozivu ostavku koja je prihvaćena.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

U proteklih deset godina, koliko je bio na čelu reprezentacije, Dejan Savić je ostvario vrhunske rezultate koji su ga svrstali među najbolje, ako ne i na mestu najboljeg trenera sveta.

Želimo Dejanu Saviću puno uspeha u nastavku karijere. Sigurni smo da naš Deki ima još puno toga da pruži srpskom vaterpolu i sportu kao što je to činio do sada.

Legendo, puno sreće !“ – stoji na sajtu tog saveza.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter