1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

JOVANOVIĆ NAKON PRVE ZVANIČNE POBEDE: „Pred nama je puno rada, ali verujem u tim, dobro treniraju, i svaki dan pokazujemo napredak, što meni kao treneru jako prija i motiviše!“

Objavljeno: 01.10.22 u 22:40

Sigurni crveno-beli na startu.

Košarkaši Crvene zvezde savladali su na otvaranju nove sezone u AdmiralBet ABA ligi MZT rezultatom 87:67.

Nakon meča na konferenciji za medije obratio se trener crveno-belih, Vladimir Jovanović.

Čestitam igračima na pobedi, krenuli smo sezonu kako smo želeli. Kao što ste videli, prva utakmica je uvek nezgodna, u smislu da smo bili nervozni na početku. Ali, posle toga je naš kvalitet došao do izražaja, u nekim delovima smo igrali solidno, međutim, vidi se da nam igrači koji fale, koji su povređeni, da nedostaju timu. Pred nama je puno rada, ali verujem u tim, dobro treniraju, i svaki dan pokazujemo napredak, što meni kao treneru jako prija i motiviše. Sigurno da vreme koje nemamo za dodatno uigravanje je problem, ali verujem u tim. – rekao je Jovanović.

FOTO: STARSPORT

Novinare je interesovalo i stanje Nemanje Nedovića.

Nemanja ima povredu koja je nezgodna, zahteva tretman. U fazi je treninga, ne radi kontaktno sa ekipom, ali ide dobro, nadam se da će uskoro biti sa ekipom. Kada će odigrati prvu zvaničnu utakmicu, ne mogu trenutno da vam kažem. Verujemo u Adamsa, da ne verujemo ne bi bio sa nama. Njemu je potrebno vreme da se adaptira na novu ekipu, nov sistem igre, pričali smo nebrojano puta. – izjavio je trener crveno-belih.

Čini se da oporavak Ognjena Dobrića ide bolje nego što se mislilo.

Ide bolje nego što smo očekivali. Za sada je sve dobro, ide željenim tokom i nadam se da će uskoro biti sa nama. – rekao je bivši trener Cibone.

FOTO: STARSPORT

Sezonu u Evroligi započinju u petak, gostovanjem aktuelnom šampionu – Anadolu Efesu. Ipak, nije želeo o turskom timu da priča srpski stručnjak.

Pričaćemo o Efesu kada dođe vreme za to. – zaključio je Jovanović.

NAJNOVIJE VESTI IZ ABA LIGE:

0
0

1 Komentara

  1. …ostaces upamcen kao ‘tre ne r’ cIBONE, posto, bice te sramota u bliskoj buducno sti, da ti je uspeh sa cibosima daleko veci nego sa kk plaqiyatom..!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter