0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@premierleague

JOŠ JEDAN ŠOK ZA KLOPA: Liverpul gubio, pa poveo, ali na kraju ipak ispustio pobedu – Čelsi se provukao u mini gradskom derbiju!

Objavljeno: 01.10.22 u 18:37

Redsi u problemima.

Fudbaleri Liverpula odigrali su nerešeno sa Brajtonom u devetom kolu Premijer lige – 3:3.

Vrlo rano su gosti načeli odbranu Liverpula. Trosar je prelepim potezom u 4. minutu, prvo bacio na kolena Trenta Aleksandera-Arnolda, a zatim i matirao Alisona.

Za potpuni muk na Enfildu pobrinuo se Belgijanac u 17. minutu. Nakon asistencije Marča, raspalio je iz prve, a Alison bio nemoćan.

Do kraja poluvremena Klopova ekipa uspela je da se trgne. Igrao se 33. minut, a Firmino je smanjio prednost gostiju posle asistencije Salaha.

Već u 54. minutu Brazilac je doneo poravnanje svojoj ekipi. Kontru je povukao Tijago, a Luis Dijaz lepo pronašao Firmina koji se odlično snašao u šesnaestercu Brajtona.

Potpuno preokret Liverpula došao je u 63. minutu nakon autogola Vebstera.

Međutim, „nestašni“ Trosar nije hteo da popusti. U 83. minutu se još jednom našao na pravom mestu i po treći put savladao Alisona!

Nije dobar trenutak za kiks Liverpula, s obzirom da ih u narednom kolu očekuje derbi sa Arsenalom.

Ostali rezultati:

Bornmut – Brentford 0:0

Kristal Palas – Čelsi 1:2

Fulam – Njukasl 1:4

Sautempton – Everton 1:2

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter