0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

IZ RADNIKA SPREMNI ZA TSC: Mnogo nam je značila pauza, moramo ih udaljiti od našeg gola!

Objavljeno: 01.10.22 u 12:45

Radnik neće igrati na svojoj Efbet Areni jer putuje u goste TSC-u gde tim iz Surdulice traži prvu pobedu u sezoni, a Lavovi traže prenos odlične forme od pre stanke. Žarko Lazetić je apostrofirao kako nije realno da gosti nemaju ni jednu pobedu do sada, a strateg tima sa juga Srbije Dragan Perišić je rekao sledeće.

„Puno nam je značila ova reprezentativna pauza i pobeda u prijateljskoj utakmici sa ekipom Radničkog u Kragujevcu. To nam je mnogo značilo prvenstveno sa psihološkog aspekta, imajući u vidu da je to bila pobeda posle dužeg vremena. Danas znamo da idemo ekipi koja ima svoj specifični stil. Pokušavaju da dominiraju od samog početka utakmice, ali mi moramo da tamo budemo disciplinovani od prvog do poslednjeg minuta uz maksimalnu odgovornost svakog pojedinca na meču.“

„Najvažnije će nam biti da udaljimo protivnika od našeg gola, obzirom da znamo da su vrlo opasni u poslednjoj trećini terena, opterećuju zadnju liniju sa četiri, pet igrača sa tim bočnim loptama sa boka i poluboka. Ono što je važno je to da su svi grači u pogonu, svi igrači su spremni, spremili smo ideju za ovaj meč i meni će biti prvenstveno to da vidim kako će to sve funkcionisati.“

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

On se potom nadovezao.

„U situaciji smo da moramo da se borimo od početka do kraja. Iako su oni po stanju na tabeli maksimalni favoriti, mi ne gledamo tabelu već se trudimo da prilazimo svakoj utakmici maksimalno motivisani, pogotovu što, a to sam se uverio i u ovim danima pauze, imamo igrače koji već, nadam se već i od ove utakmice imaju da pokažu svoj kvalitet i da zabeležimo pozitivan rezultat. Rad na treninzima i ovo što sam video na prijateljskoj utakmici sa Kragujevcem, govori mi da je ovo sada jedna druga ekipa u odnosu na početak sezone. Kadrovski smo i pojačani, priključio nam se sada i Edin Rustemović, uz već Duleta Stevanovića koji ima par utakmica od dolaska ponovo u Surdulicu i još novih momaka, pa mogu reći da sa zadovoljstvom iščekujem današnju utakmicu da počnem i da vidim kako će moja ekipa izgledati.“ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter