0
Fudbal

FOTO: MerkurXtip

XTip Fantazi: Najbolji saveti i najava za 9. kolo!

Objavljeno: 30.09.22 u 16:47

Vreme je za takmičenje!

Posle reprezentativne pauze vraćamo se klupskom fudbalu. U subotu kreće borba za Oktobar u ‘’Merkur XTip Fantazi’’ ligi. U ovom mesecu nas očekuje čak šest kola. Treba napomenuti da Arsenal i Mančester Siti ne igraju 12. kolo, pa obratite pažnju na transfere koje ćete raditi. Očekuju nas dva velika derbija, pa počnimo savete i najavu sa prvim.

Arsenal-Totenhem

Ne znamo za vas, ali mi ne možemo da dočekamo ovu utakmicu! Veliki derbi Severnog Londona, Arsenal je na prvoj poziciji, Totenhem na trećoj sa samo bodom manje. ‘’Tobdžije’’ ulaze u utakmicu sa velikim samopouzdanjem posle pobede u Brentfordu bez primljenog gola. Odbrana Arsenala funkcioniše dobro, Saliba je otkrovenje ove sezone sa dva postignuta gola i asistencijom. Udarne snage u napadu su pre svega Žezus, Saka koji je uz dobru igru počeo da donosi i Fantazi bodove, pa je po meni najveća pretnja za odbranu Totenhema. S druge strane, preporođeni Son je za 13 minuta postigao het-trik protiv Lestera i možda najavio onu formu od prošle sezone. Kejn obožava da igra protiv Arsenala, postigao im je 13 golova i tri puta asistirao, možda i opcija za kapitena.

Kristal Palas-Čelsi

Na “Selhurst parku” Palas dočekuje Čelsi i ovo je pravi ispit za Grejema Potera. Imao je vremena da pripremi, upozna i posloži ekipu. Biće ovo veoma zanimljiva utakmica, mislimo da neće biti mnogo golova, stoga odbrana ”plavaca” nam se čini kao dobra opcija. Džejms, Kukurelja, Tijago Silva, birajte.

Fulam-Njukasl

Može li Mitrović da nastavi neverovatnu formu? Ne zna se da li igra bolje za reprezentaciju ili za klub. Naravno da je preporuka da ga imate u timu. Vilijan se nameće kao druga najbolja opcija, s obzirom da je Fulam šesti sa 11 osvojenih bodova, nije loše razmišljati u tom pravcu. Njukasl ima problema sa povredama. Verovatno ne igraju Isak, Sent Maksiman i Vud. Postoji šansa da se vrati Kalum Vilson, ali Koliko je spreman i hoće li moći da odigra celu utakmicu, nismo sigurni. Neće biti čudno ukoliko Žoelington bude igrao svoju staru poziciju, špic napada.

Liverpul-Brajton

Klopova mašinerija nema više izgovora. Vraćaju se Alkantara i Žota koji su mnogo falili za stvaranje i realizaciju šansi. U konkurenciji za prvu postavu su i Darvin i Firmino. Salah je naravno zacementiran i topla preporuka za kapitena. Ovo je utakmica gde će debitovati novi menadžer Brajtona italijan Roberto De Zerbi. Vodio je Benevento, Sasuolo, a poslednje je bio u Šahtjoru iz Donjecka. Videćemo kakav će fudbal preferirati i ne preporučujemo ubacivanje igrača “galebova” dok ne vidimo kako će se kockice posložiti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter