0
Evropske lige

Foto: Twitter/@acffiorentina

TRENER FIORENTINE HVALIO JOVIĆA: Otkrio i šta mu nedostaje!

Objavljeno: 30.09.22 u 20:51

Luka Jović je odmah na debiju pokazao da je još uvek onaj stari, ali i da mu nedostaju mečevi, kojih nije odigrao mnogo za Real Madrid.

Sve je bilo sjajno, ali svega nekoliko dana, a onda je usledila ne tako kratka kriza reprezentativca Srbije, o kojoj je pričao i trener Fiorentine, Vinćenco Italijano, koji pruža neophodnu podršku Joviću.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

“Pokazao je da ima sve karakteristike koje poseduju ‘punokrvni’ napadači. Ima 24 godine, a ne 35. Mlad je, temperamentan, i mentalno ima prostora za napredak. Mora ponovo da bude odlučan, da povrati volju. Dobro je počeo, sad pronađe osmeh koji se zagubio vremenom, a napadači moraju da ga imaju. Nedostaje mu gol. Kada promašujete i neodlučni ste, gubite na samopouzdanju. On sve ima da bude odličan centarfor. Treba da se potrudi, a mi da ga stavimo u poziciju da izvlačimo maksimum iz njega” istakao je Italijano.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter