1
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter Partizan - Bursa Evrokup, Eurocup 20.4.2022. Beograd, Srbija, photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PANTERU PRIJA NOVA ULOGA KAPITENA: Ovakve stvari se ne dešavaju često u karijeri – Trifunović je sam promenio frizuru! (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.22 u 21:28

Uskoro igraju prvi meč u regionalnom takmičenju.

Košarkaši Partizana u novoj sezoni, imaće i novog kapitena – Kevina Pantera, koji je u razgovoru za klupsku televiziju otkrio svoje oduševljenje. Iskusni Amerikanac, biće najstariji u ovom timu, a od očekivanja za narednu sezonu, istakao je da želi da ga povrede mimoiđu i da ima uspešnu godinu.

O čoveče, to je zaista velika čast. Stvari kao što je ta se ne dešavaju tako često u karijeri, veliko je poštovanje i čast koju imam, daću sve od sebe da to i opravdam, da budem najbolja verzija sebe. Da budem tu za Partizan, da imam dobru i uspešnu godinu, da me povrede mimoiđu. Stručni štab, saigrači, navijači, svi smo zajedno u ovom. Za mene je ovo zaista velika čast.

Potom je dobio pitanje da li bi mogao da bude lider i van terena, na šta je imao spreman odgovor.

Nisam im ja otac, niti išta slično, nisam tu da kažem bilo kome šta da radi. Ovde sam da izvučem najbolje iz tebe na terenu na bilo koji način, igrački i mentalno. Ovi momci znaju koliko pričam sa njima, ne radim to toliko pred kamarama, pred trenerom i navijačima, ti igrači znaju koliko pričam sa njima i dolaze mi da me pitaju za sve. Volim ih i daću sve od sebe da im pomognem koliko mogu i na terenu i van njega. Stariji sam od svih u ekipi, imam mnogo iskustva na terenu i van njega.

FOTO: BC Partizan/Youtube

Na samom kraju, Kevin je upitan da prokomentariše i novu frizuru Uroša Trifunovića. Mnogi su se na društvenim mrežama šalili da je upravo Panter Trifunoviću savetovao novu frizuru.

Nisam mu ja rekao da to uradi, sam je, rekao je da hoće da proba nešto novo. Kao što sam rekao, to su moji momci, moja vrata su im uvek otvorena za sve, ne samo kada je košarka u pitanju. Volim ih mnogo, to su moji momci i jedva čekam da krene sezona – zaključio je Panter.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter