0
ATP

FOTO: Twitter/@atptour

NOVAK SLOMIO OTPOR SJAJNOG KANAĐANINA: Đoković poveo sa 1:0 u setovima!

Objavljeno: 30.09.22 u 16:23

Srbin igra protiv velikog prijatelja!

Prvi put u svojoj seniorskoj karijeri Novak Đoković je odlučio da nastupa na turniru u Tel Avivu. Najbolji srpski teniser prihvatio je poziv organizatora iz Izraela i samim pristankom da nastupa doprineo je na popularizaciji ovog turnira u značajnoj meri.

U osmini finala bio je bolji od Španca, Pabla Anduhara, sa rutinskih 2:0 u setovima. Novak je sada ponovo na terenu, jer se u četvrtfinalnom meču bori protiv svog velikog prijatelja, Vašeka Pospišila.

Kanađanin igra izvanredno od samog starta meča, pa neočekivano dugo uspeva da parira Srbinu. Ipak, Novak je uspeo da slomi otpor Pospišila u finišu prvog seta, pa ga je u taj brejku rešio u svoju korist. Konačnih 7:6 izboreno je posle  7:5   taj brejku.

Od velike važnosti je činjenica da je Đoković uspeo da bude na visokom nivou u najbitnijem momentima prvog dela meča, te tako izbegne eventualnu borbu za preokret u setovima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter