0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NEMA ODMORA ZA CRVENO-BELE: Zvezda zakazala prijateljsku utakmicu protiv veoma jakog protivnika koja će se odigrati u toku Mundijala u Kataru!

Objavljeno: 30.09.22 u 13:40

Već su igrali u julu.

Fudbaleri Crvene zvezde u ovoj sezoni nisu ispunili primaran cilj – plasman u Ligu šampiona. To je donelo određene promene u klubu, a najveća je svakako bila odlazak Dejana Stankovića sa mesta šefa stručnog štaba.

Crveno-beli nisu najbolje započeli takmičenje u Ligi Evrope s obzirom da nakon dva meča nisu upisali ni bod i nalaze se na poslednjem mestu svoje grupe.

U Mozzart Bet Superligi Srbije trenutno su na prvom mestu sa pet bodova više od Partizana koji je petom mestu.

S obzirom da će u klupskom fudbalu nastati velika pauza zbog Svetskog prvenstva, crveno-beli su odlučili da zakažu veoma ozbiljnu prijateljsku proveru.

Naime, Zvezda će snage odmeriti sa ruskim Zenitom, potvrdio je ruski klub na svom Tviter nalogu. Utakmica će se odigrati 22. novembra na Gasprom areni u Sankt Peterburgu.

Slavoljub Srnic Zenith – Crvena Zvezda pripremna utakmica 3.7.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ova dva tima su već odigrala jedan prijateljski meč pre početka sezone. Zenit je slavio 2:1 u Sočiju pred nešto više od 30 hiljada gledalaca.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter