0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAJBOLJA KOŠARKA U REGIONU SE VRAĆA: Utakmicom u Zadru otvara se nova sezona AdmiralBet ABA lige, evo gde i kada je možete gledati!

Objavljeno: 30.09.22 u 15:30

Hrvatski tim dočekuje ekipu iz prestonice Crne Gore!

U petak 30. septembra, u terminu od 18 časova, u Zadru je na programu prva utakmica ovosezonske AdmiralBet ABA lige. Košarkaši Zadra u istoimenom gradu dočekuju Studentski Centar iz Podgorice. Utakmicom u dvorani ‘Krešomir Ćosić’ zvanično se otvara prvenstvo regiona, za koje mnogi stručnjaci tvrde da dugo nije bilo kvalitetnije, kada se uoči sezone u obzir uzmu sastavi ekipa koje se takmiče.

Crngorski tim je tokom prethodne takmičarske godine beležio bolje rezultate, pa je sezonu završio na odličnoj 7. poziciji, dok je Zadar uspeo da izbori opstanak i zauzme 12. mesto.

Zanimljivo je da su igrači iz prestonice Crne Gore slavili u oba prošlosezonska duela. Studentski Centar je 1. oktobra 2021. slavio sa 94:78, a potom je u Zadru 18. aprila bio bolji sa 71:76.

Za sve ljubitelje košarke koji nisu u mogućnosti da uživo prate utakmice timova za koje navijaju, značajna je informacija da će TV Arena Sport prenositi sve mečeve prestižnog takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter