0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIHAILO PAVIĆEVIĆ TVRDI: ‘Posle velike četvorke, Igokea je najkvalitetniji tim!’

Objavljeno: 30.09.22 u 17:57

Počinje nova sezona ABA lige!

U okviru 1. kola AdmiralBet ABA lige košarkaši Igokee dočekuju Mornar iz Bara. Utakmica u Laktašima na programu je u subotu, 1. oktobra, u terminu od 18 časova.

Uoči utakmice oglasio se čuveni trener Barana, Mihailo Pavićević, koji je imao samo reči hvale za prvog ovosezonskog rivala u prestižnom takmičenju,

-Nakon velike četvorke ABA lige, Igokea je najkvalitetniji tim. Imaju po minimum dve kvalitetne opcije na svakoj poziciji. Nepoznanica skoro da nema. Odlično ih poznajemo, s druge strane, verujem u kvalitet i energiju moje ekipe, pa se iskreno nadam uspešnom startu sezone – istakao je Pavićević, a potom se na reči trenera nadovezao bek Mornara i reprezentativac Crne Gore, Vladimir Mihailović:

-Specifičan je početak sezone. Ovo je potpuno nova ekipa sa čak devet novih igrača. Ja sam se kasnije priključio ekipi, ali su ostali odlično radili, pa spremno dočekujemo start nove sezone. U ovom momentu mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe protiv Igokee – poručio je Mihailović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter