0
Evrobasket 2022

Nikola Kalinic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KALINIĆ OTKRIO ŠTA SE DESILO NA POLUVREMENU PROTIV ITALIJE: „To nije bila dobra promena!“

Objavljeno: 30.09.22 u 15:48

Svestan je greške Nikola.

Košarkaši Srbije doživeli su neuspeh na Evrobasketu nakon poraza od selekcije Italije u osmini finala.

Sada već novi košarkaš Barselone, Nikola Kalinić, govorio je o tom meču.

Promenili smo neke stvari na poluvremenu, ali to nije bila dobra promena. To je to, izgubili smo utakmicu. Možda je greška bila što smo zbog tih očekivanja hteli da pobedimo sa 20, želeli smo da pokažemo da smo mnogo bolji i da pobedimo sa 20 ili 30 razlike, ali nam je trebao samo jedan poen. Možda je to lekcija iz koje možemo da naučimo za buduća takmičenja i utakmice. – iskren je bio Nikola.

Dotakao se i novog kluba i kako se snašao u gradu.

Za sada mi se sviđa, to je jedan od mojih omiljenih gradova sigurno, bio je na vrhu liste da dođem i igram ovde u nekad u karijeri još od kada sam počinjao da igram. Hteo sam da živim ovde jednog dana, sviđa mi se atmosfera, arhitektura, plaža, sunce, parkovi, ljudi… Do sada je bilo sve bilo odlično i nadam se da će biti odlično do kraja sezone i ugovora. – rekao je srpski igrač i dodao:

Vladimir Lucic Nikola Kalinic Marko Guduric Serbia – Finland, Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 5.9.2022. Prag, Ceska photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Dobro se osećamo, iako očigledno nismo bili srećni zbog Superkupa. Izgubili smo od Real Madrida u finalu, ali u redu je, to je bio naš prvi susret. Počinjemo da učimo jedni o drugima, igrali su dosta puta prošle sezone i novajlije tek treba da osete kako je. Imamo samopouzdanje, vredno treniramo i spremni smo za predstojeće izazove. – zaključio je bivši igrač Crvene zvezde.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter