0
Fudbal

Katsuhito Kinoshi Kacusito Kinosi reprezentacija Srbije pomocni kondicioni trener Beograd, Srbija 5.4.2021. April 5. 2021. foto: Pedja Milosavljevic /STARSPORT

JAPANAC IZ PIKSIJEVOG STRUČNOG ŠTABA PODELIO NEVEROVATAN VIDEO: Ovo je tajna uspeha fudbalera Srbije – zavrteće vam se u glavi! (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.22 u 09:38

Oduševljavaju naši igrači.

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je fenomenalno u samom finišu Lige nacija i uspela da savlada prvo Švedsku 4:1 u Beogradu, pa potom i Norvešku 2:0 u sred Osla.

Ono što posebno raduje fudbalsku javnost, pored odličnih rezultata, jeste i lepršava igra Piksijevih momaka.

Orlovi insistiraju na pas igri što je postao zaštitni znak reprezentacije od kada igramo pod komandom Dragana Stojkovića Piksija. Protiv Šveđana su momci imali 460 dodavanja, dok je to protiv Norvežana bilo za nijansu manje – 439. Svakako daleko više od oba rivala.

Tajnu uspeha Orlova je na svom Instagram nalogu podeli Japanac, Kacuhito Kinoši, kondicioni trener u Piksijevom stručnom štabu.

Toliko sam ponosan na nas. Nastavite da uživate u igri kao što je ova. Brazil nas čeka u Kataru. Hvala vam momci – napisao je Japanac.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter