0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IGOKEA ODMAH ŽELI DA UĐE U POBEDNIČKI RITAM: Bajić najavio ofanzivu protiv Mornara!

Objavljeno: 30.09.22 u 15:53

Počinje nova sezona AdmiralBet ABA lige!

U okviru 1. runde AdmiralBet ABA lige košarkaši Igokee dočekuju Mornar iz Bara. Utakmica u Laktašima na programu je u subotu, 1. oktobra, u terminu od 18 časova.

Premijerna utakmica nove sezone izaziva veliku pažnju košarkaške javnosti u regionu, a pred ovaj susret oglasio se šef stručnog štaba Igokee, Dragan Bajić.

-Radujem se početku nove sezone, a u prvom kolu ABA lige, u goste nam stižu naši prijatelji iz Bara. Pogodilo se da otvaramo prvo kolo u Laktašima, a sigurno je da respektujem rad kolege Pavićevića. Barani su zadržali kostur tima, doveli su neke mlađe i talentovane igrače, a ima tu jako kvalitetnih pojačanja. Moramo obratiti pažnju na njihovu vanjsku liniju. Moramo obratiti pažnju na naš defanzivni deo, ako ga dobro odradimo onda će i napad da funkcioniše kako treba – kazao je Bajić.

Posle trenera, oglasio se i dugogodišnji as Igosa, Marko Jošilo.

-Radujemo se novoj sezoni, iako smo u nešto izmenjenom stanju nego prošle godine, mada mislim da je urađena dobra selekcija. Nismo kompletni, ne igramo u onom zamišljenom rosteru, koliki su nam dometi to ne znam, ali je sigurno da idemo na pobedu i da ćemo svakog protivnika respektovati maksimalno. Mornar je ekipa koja ima iskustvo igranja u ABA ligi, biće jedan nezgodan protivnik, protivnik po meri. Moraćemo da damo maksimum, a ako može i više da zadovoljni izađemo sa parketa – istakao je Jošilo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter