0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DUŠAN ĐORĐEVIĆ PRED KOLUBARU: Sigurno da nam je falilo da odemo na makar kratke pripreme zajedno! (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.22 u 18:26

Napredak je imao niz od tri vezane pobede do duela sa Zvezdom na Marakani, koji je bio i poslednji pred reprezentativnu pauzu.

Normalno je da u Kruševcu ne smatraju da je poraz od šampiona Srbije i to na Marakani kiks, a sutra imaju priliku da se vrate na pobedničke staze na meču protiv Kolubare. Čarapani su odradili kratke pripreme na Zlatiboru, a Dušan Đorđević, šef stručnog štaba ekipe iz Kruševca je izneo svoja očekivanja pred ovu utakmicu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Na Zlatiboru smo probali da nadoknadimo neke stvari koje su nam nedostajale od prvog dana. Sigurno da nam je falilo da odemo na makar kratke pripreme zajedno, da se igrači bolje upoznaju i zbliže, a i da vreme iskoristimo za treninge. Koliko smo u svemu tome uspeli, videćemo sutra. Naravno, nije sutra ni kraj ni početak prvenstva, ali nam predstoji veliki izazov“ započeo je Đorđević pa je pričao o ekipi iz Lazarevca:

Kolubara je kvalitetna ekipa, veoma iskusna sa iskusnim trenerom i nema slučajno značajan broj bodova. Na nama je da nastavimo niz, ne računajući meč protiv Zvezde kao veliki kiks, koji smo započeli i da iz kola u kolo osvajamo bodove, koji bi nas vodili ka gornjem delu tabele. Nadam se da su naše želje realne. Prvi put se nalazim i na slatkim mukama, s obzirom na to da, osim Mršića i Zogovića, koji se još uvek oporavljaju, svi ostali igrači su spremni i raspoloženi za meč“ zaključio je trener Napretka.

Pored trenera i fudbaler Napretka, Nebojša Bastajić je izneo svoja očekivanja:

„Raspoloženje je odlično i mislim da su nam mnogo toga dobrog donele pripreme, pre svega da se kao ekipa bolje uklopimo. Dolazi nam dobar tim, sa dobrim pojedincima, ali verujem da smo na odličnom putu i da ćemo na svom terenu doći do nova tri boda“ rekao je Bastajić.

Standings provided by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter