0
Odbojka

FOTO: OSS

DAME NASTAVILE DOMINACIJU: Srbija rutinski do nove pobede!

Objavljeno: 30.09.22 u 14:25

Bilo im je potrebno samo 60 minuta igre!

Ženska seniorska rerpezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, ostvarila je četvrtu uzastopnu pobedu na XIX SP 2022. Srbija je danas u Lođu, u 4. kolu C grupe, savladala Kazahstan sa 3:0, po setovima 25:13, 25:17 i 25:10, posle 60 minuta igre.

Izabranice Danijelea Santarelija su u izmenjenom sastavu odigrale koncentrisano, motivisano i borbeno, bez obzira na činjenicu da Kazahstan nije ni blizu nivoa igre Srbije. Ozbiljan pristup doneo je maksimalnu pobedu u kojoj su odbojkašice Srbije na terenu provele sat vremena.

Seniorke Srbije će sutra u poslednjem, 5. kolu C grupe igrati protiv SAD od 19.00 časova, uz direktan prenos na TV Sport Klub 2.

Plasman u F grupu iz C grupe izborili su Srbija i SAD, a kandidati za preostala dva mesta su Nemačka, Kanada i Bugarska.

Iz B grupe u F grupi će igrati Poljska, Tajland, Dominikanska Republika i Turska, a to su rivali Srbije u II fazi SP.

Svi rezultati i osvojeni bodovi iz prve faze takmičenja se prenose u drugu fazu. Sve utakmice sa SP 2022. možete gledati na TV Sport Klub.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter