0
Evropske lige

FOTO: Twitter/AthleticClub

‌BASKIJCI NASTAVLJAJU DA MELJU RIVALE: Almerija ne zna za gol od odlaska Sadika!

Objavljeno: 30.09.22 u 23:05

Očekivana ubedljiva pobeda.

Fudbaleri Atletika iz Bilbaa su savladali tim Almerije na svom San Memesu i tako došli do novog trijumfa u sezoni. Rezultat je bio 4:0. Važno je napomenuti da je kapiten Almerije bio naš Srđan Babić, a da takođe crveno-beli ne znaju za gol od odlaska Umara Sadika.

‌Krenuli su domaći prilično ofanzivno, već u prvom minutu Eli je promašio loptu, a Inaki Viljams je solidno šutirao, ipak čuvar mreže gostiju je bio na visini zadatka. Poveli su domaći deset minuta kasnije, nakon centaršuta Nika Vilijamsa, njegov brat Inaki, koji je glavom u svom maniru sa nekih šest metara pogodio malu mrežu. Ekspresno su duplirali prednost crveno-beli, jer je Ojhan Sanset dobio solidan pas od De Markosa, i kroz noge matirao čuvara Martineza. Do kraja prvog dela nije bilo više uzbuđenja, i pored konstantnog pritiska Bilbaa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

‌U nastavku je novi gol Vilijamsa poništen zbog malog ofsajda. Ipak, njegov rodjeni brat, i asistent kod prvog Inaki uspeo je da se izbori za loptu, a golman je ponovo matiran kroz noge. Mikeo Vesga je u finišu sa bele tačke postavio konačan rezultat. Pokušavali su gosti iz nekoliko polu-prilika, ali nisu uspeli da dođu do utešnog pogotka.

Atletik je trenutno treceplasirani tim prvenstva, sa dva boda manje, ali utakmicom više od vodećeg Reala, dok je Almerija sa četiri boda tek iznad zone ispadnja.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter