0
Domaći fudbal

FOTO_ FK Voždovac

ZMAJEVI LETE U IVANJICU: Puača poziva na oprez!

Objavljeno: 29.09.22 u 13:35

Novi izzaov za klub iz Zaplanjske!

Posle dvonedeljne reprezentativne pauze zbog obaveza svih selekcija, nastavlja se domaći šampionat. Fudbaleri Voždovca će u okviru 13. kola Superlige Srbije u subotu gostovati ivanjičkom Javoru.

Zmajevi trenutno zauzimaju sedmo mesto sa 20 osvojenih bodova, Ivanjičani su jedanaesti sa 12 bodova, ali bez obzira na stanje na tabeli trener kluba iz Zaplanjske, Nikola Puača, poziva na oprez pred ovo gostovanje:

-Radi se o ozbiljnoj i kvalitetnoj ekipi. Nalaze se u lošoj rezultatskoj seriji, ali to ne treba da nas zavara, jer su u tim prethodnim utakmicama bili konkurentni i po prikazanoj igri su mogli više bodova da osvoje. Ono što posebno krasi tim Javora je što su dugo na okupu i odlično igraju na svom terenu. Imamo veliko poštovanje za Ivanjičane.

Strateg Zmajeva očekuje kvalitetnu fudbalsku predstavu na Gradskom stadionu kraj Moravice:

-Nezahvalno je govoriti ko je favorit u ovom duelu, ali mislim da nas očekuje kvalitetna i otvorena utakmica sa obe strane. Mi se pripremamo kao i za svaki drugi duel. Fokusirani smo na nas, kako da realizujemo naš plan igre i ostvarimo svoj cilj.

Utakmica je zakazana prvog dana oktobra sa početkom u 17 časova uz direktan televizijski prenos na kanalu Arena sport 5.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter