0
Odbojka

FOTO: OSSRB

SANTARELI ZADOVOLJAN NAKON NOVOG TRIJUMFA ODBOJKAŠICA: Moramo da proučimo i loše stvari!

Objavljeno: 29.09.22 u 19:59

Ne znamo za poraz.

Ženska odbjkaška reprezentacija Srbije, zabeležila je i treću pobedu na Svetskom prvenstvu. Ovog puta, naše odbojkašice su bile bolje od Nemačke sa 3:0, a po završetku ovog susreta, medijima se obratio i selektor Danijele Santareli.

On je istakao da je znao da neće biti lako igrati protiv Nemačke, ali i da smo morali dobro da serviramo. Potom je istakao da naša ekipa mora još dosta da napreduje, ali da je danas video dosta pozivinih stvari u igri.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Znali smo da neće biti lako igrati protiv Nemačke. To je jedna izbalansirana ekipa, imaju veliki kvalitet, morali smo da obratimo pažnju na sve protiv njih. Morali smo dobro da serviramo. Ponoviću, veoma su kvalitetni, imaju sve. Nije lako igrati protiv njih, počeo je Santareli i dodao:

Pobediti protiv ovakvog tima 3:0 nije lako. Moramo još da napredujemo u nekim stvarima, ali danas sam video mnogo pozitivnih stvari u našoj igri. Moramo da proučimo i loše stvari. Imamo malo vremena da se odmorimo za Kazahstan, a onda igramo protiv SAD. Svaki meč je važan za nas. Danas je dobro odigrala i klupa. To je veoma važno. Svi su dali sve od sebe i ovo je važno za ovakvo takmičenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter