0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

SAMO JOŠ DANAS – OSVOJITE 4000 BESPLATNIH SPINOVA: Isprobajte sreću u AdmiralBet-u i zavrtite vaše omiljene Synot slotove!

Objavljeno: 29.09.22 u 13:16

Ponuda je fantastična, kao i uvek!

Došli smo do kraja septembra a samim tim i do poslednjeg četvrtka u mesecu i prilike da, još samo danas, učestvujete u Synot turniru koji organizuje AdmiralBet i koji donosi 4 hiljade besplatnih spinova za čak 40 najboljih slot igrača!

Svakog četvrtog dana u nedelji, tokom septembra, svi igrači mogli su da učestvuju u Synot turnirima pa ukoliko do sada niste imali prilike da učestvujete, danas je poslednja i prava šansa za to!

Uživaćete u originalnim slot igrama koje su s posebnom pažnjom izdvojili za sve vas. Očekuje vas čitav niz različitih tema poput Amazonki i Aladinove lampe, koje će zasigurno doprineti vašoj maksimalnoj zabavi. Upoznaćete se sa besprekornom grafikom, neodoljivim funkcijama kao i sa nekim od fantastičnih džek-potova Synot-a, zato iskoristite ovu poslednju priliku da otkrijete zašto su baš ovi slotovi jedna od najomiljenijih zabava među igračima.

Sa svim pravilima Synot promocije možete se upoznati na AdmiralBet.rs sajtu.

Za sve nove igrače, koji još uvek nisu registrovani na sajtu, AdmiralBet je pripremio poseban bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter