0
Domaći fudbal

Patrick Andrade (R) celebrates after scoring a goal Partizan v Hamrun during the UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2022/2023 Beograd, 18.08.2022. foto: Starsport.rs ©

PATRIK ANDRADE MORAO DA SE OGLASI: „Nije istina da sam zažalio zbog dolaska u Partizan!“

Objavljeno: 29.09.22 u 23:15

Našao se na udaru navijača.

U azerbejdžanskim medijima pojavio se intervju sa Patrikom Andradeom (koji je očigledno napravljen tokom letnjih priprema) neprosedno nakon njegovog dolaska u Partizan.

Pre dolaska u Partizan govorili su mi da ću uživati u svemu, i da ću igrati u ekipi koja igra dobar fudbal. Ali kada sam stigao, video sam da je sve drugačije. Tim ima ukupno 15 igrača, pa ne možemo da odradimo normalan trening i utakmicu između nas. Mnogo se mučim, ali ne mogu da igram na svojoj poziciji. Sve što su mi rekli je drugačije od onog što me je sačekalo. Nikada nisam nigde bio srećan kao u Karabagu. – navodno je rekao Andrade.

Patrick Andrade reacts
Partizan v Hamrun during the UEFA Conference League Play-Off First leg Season 2022/2023
Beograd, 18.08.2022.
foto: Starsport.rs ©

Vezista je danas saznao za to i morao je da se brani od navijača crno-belih koji sa razlogom nisu prihvatili baš najbolje ovaj intervju.

Pre svega, želim da kažem kako se očajno osećam zbog toga što moram da pišem ovo i objašnjavam rečenice iz intervjua koje nikada nisam izgovorio, pogotovo ne nešto protiv Partizana. Jedina istina za mene od prvog dana je da se ovde osećam kao kod kuće, da su me saigrači prihvatili na najbolji način i da imam sjajan odnos sa svima njma. – započeo je vezista crno-belih, pa dodao:

Istina je, krenuli smo loše, 11 igrača je otišlo i trener se promenio. Ali je takođe istina da smo napravili veliki povratak i počeli da igramo izvanredan fudbal. Ko će igrati na kojoj poziciji je na treneru i svaki profesionalac to zna. Nije istina da sam zažalio zbog dolaska u Partizan. Nikada nisam rekao takvu stvar. Moja porodica je ovde, imamo sjajan život i prolazimo kroz sve uspone i padove zajedno, kao tim. – zaključio je fudbaler sa Zelonortskih ostrva.

Podsećamo Andrade je juče postigao gol za Partizan u Kupu Srbije, međutim crno-beli su ispali nakon izvođenja penala od Radničkog iz Sremske Mitrovice, a upravo je Partik promašio poslednji penal.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter