0
Fudbal

Aleksandar Mitrovic (R) celebrates after scoring a goal with Stefan Mitrovic Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ORLOVI MEĐU NAJVEĆIM FAVORITIMA ZA OSVAJANJE MUNDIJALA: Piksijevi momci se visoko kotiraju pred Katar!

Objavljeno: 29.09.22 u 16:18

Veliko priznanje.

Fudbaleri Srbije podigli su značajno svoj rejting nakon odličnih partija u finišu Lige nacija protiv Švedske i Norveške.

Britanski list Gardijan sastavio je listu najvećih favorita za osvajanje Mundijala u Kataru.

Orlovi su napredovali čak pet mesta i sada se nalaze na desetom mestu favorita.

Optimizam Srbije čini se opravdanim. Oni su u izvanrednoj formi, a pobede nad Švedskom i Norveškom ukazuju na to da je selektor Dragan Stojković negovao zrelost i balans kako bi upotpunio njihov nesumnjiv duh. Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović su pogađali u metu u Oslu, a prvi je postigao het-trik protiv Švedske. Teška grupa u Kataru ne bi trebalo da ih plaši. – navodi se u tekstu britanskog lista.

Cela lista top 10 najvećih favorita za osvajanje popularne Boginje izgleda ovako:

1. Brazil
2. Argentina
3. Španija
4. Holandija
5. Nemačka
6. Danska
7. Francuska
8. Hrvatska
9. Engleska
10. Srbija

Svetsko prvenstvo počinje 20. novembra, a trajaće do 18. decembra. Srbija će u grupi biti sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter