0
Fudbal

FOTO: alvi_lalli/ Instagram screenshot

ONO KAD TI BIVŠA ‘ZAPRŽI ČORBU’: Podelila snimak Slovenca u alkoholisanom stanju sa devojkama, trvdi da je nastao za vreme okupljanja nacionalnog tima! (FOTO)

Objavljeno: 29.09.22 u 14:20

As Panatinaikosa je u velikom problemu!

Glavna tema u Sloveniji je skandal fudbalskog reprezentativca ovo zemlje. Naime, igrač grčkog Panatinaikosa, Benjamin Verbič, našao se u žiži javnosti zbog  jednog skandala koji ‘krasi’ tamošnje naslovne strane. Njegova bivša supruga, sa kojom ima dete, Alvina Lali, objavila je video snimak i fotografije na kojima fudbaler u alkoholisanom stanju uživa u društvu nepoznatih ženskih osoba.

Ukrajinska manekenka tvrdi da se žurka odigrala za izmeđuu utakmca Slovenije u okviru Lige nacija, pa je tako Verbiču napravila dodatni problem!

-Sr*nje ljudi, sram vas bilo. Zabava u pauzi reprezentacije je normalna, ali samo ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup – napisala je Alvina, dok je uz to dodala fotografije, kao i video snimak.

Verbič se ubrzo oglasio i demantovao tvrdnje bivše izabranice.

-Fotografije i video koje je objavila moja bivša partnerka i majka mog deteta su jako stari. Sve ono što je napisala je čista laž – kazao je fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter