0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILUNOVIĆ OTKRIO KOME JE POSVETIO GOL, A ONDA I PROKOMENTARISAO UTAKMICU: „Znamo da nije lako pobediti nijednu ekipu, jer svako protiv Zvezde ima motiv više!“

Objavljeno: 29.09.22 u 21:52

Nisu crveno-beli dozvolili iznenađenje.

Crvena zvezda uspešno je prebrodila prvu prepreku u Kupu Srbije nakon pobede nad Mačvom – 2:0. Prvi gol, čini se i pogodak koji je prelomio utakmicu, postigao je Nemanja Milunović.

Teška utakmica… Znamo da nije lako pobediti nijednu ekipu, jer svako protiv Zvezde ima motiv više i Mačva je to pokazala. Imali smo prilike koje nismo iskoristili, samo ja sam imao tri šanse u prvom poluvremenu, posle smo malo ušli u nervozu, ali bitno je da smo dali golove i pobedili. Nije važno ko se upisuje u strelce, već da pobeđujemo, ali lep je osećaj pogoditi posle dužeg vremena. – istakao je Milunović.

FOTO: FK Crvena zvezda

Otkrio je i kome je gol posvećen.

Imali smo pauzu od utakmica 10 dana i radili smo veoma naporno, što se i vidi. Svaki igrač Crvene zvezde zaslužuje da bude tu, šef Milojević je to sve dobro ukomponovao, ali još uvek se uigravamo i pauzu smo iskoristili baš u tu svrhu. Pogodak je svakako poklon šefu Milojeviću za rođendan. – zaključio je štoper crveno-belih.

Milunović je dana proslavio i jedan lep jubilej s obzirom da mu je ovo bio 100. meč u dresu Crvene zvezde.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter