0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

JOVANOVIĆ: ‘Nisam komentarisao nijedan transfer! Zašto bih to radio u slučaju Raduljice?’

Objavljeno: 29.09.22 u 14:50

Trener Zvezde otkrio da li će biti još pojačanja na Malom Kalemegdanu!

Bivši kapiten reprezentacije Srbije, iskusni centar Miroslav Raduljica, novo je pojačanje KK Crvena zvezda mts! Raduljica, visok 213 centimetara (rođen 05.01.1988.godine), donosi u Crvenu zvezdu sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor, ogromno iskustvo sticano na najvišem nivou košarke u prethodnih 12 godina.

Nekadašnji centar FMP, Anadolu EFESa, Partizana, Milvoki Baksa, Minesote, Panatianikosa, Armanija i brojnih kineskih klubova, time će pojačati konkurenciju u reketu crveno-belih.

Povodom toga oglasio se trener Crvene zvezde, Vladimir Jovanović.

-Nijedan klupski transfer, otkada sam preuzeo crveno-bele, nisam komentarisao, objašnjavao, tumačio…Ne vidim razlog da to uradim i u slučaju Raduljice. Možemo da pričamo o startu sezone u regionu, pa u Evroligi – kazao je  Vladimir Jovanović za Sport klub, a potom otkrio da li će biti još pojačanja u nastavku sezone:

-Zvezda je na tržištu, kao i ostali evroligaši, sve se prati, a stvari se menjaju, to je u sportu prirodno. Možda bude, a možda i ne novih lica – istakao je mladi stručnjak.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter