0
AdmiralBet ABA Liga

Kevin Punter Partizan - Crvena Zvezda ABA Liga Beograd, Srbija 1.6.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

HIT ALEKSANDRE PRIJOVIĆ U MALO DRUGAČIJEM IZDANJU: „Tebi je život dao sve, a meni Kevin Panter!“ (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.22 u 20:23

Delije su ovu pesmu posvećivale Milanu Pavkovu.

Partizan se ove sezone vraća u Evroligu nakon čak 10 godina. Velika euforija vlada među Grobarima. Ovu činjenicu potvrdila je i rekordna prodaja sezonskih ulaznica od strane crno-belih. Naime, navijači su kupili preko deset hiljada sezonskih karata i tako oborili rekord Evrolige.

Ovog leta su doveli nekoliko ozbiljnih pojačanja među kojima se izdvajaju Naneli i Papaetru. Ipak, sa velikim pojačanjima počelo se još prošlog leta. Svakako najveće pojačanje bio je Kevin Panter koji je u međuvremenu postao i ljubimac navijača.

Sjajni Amerikanac odlučio je da i ove sezone ostane u crno-belom dresu, a navijači su zbog toga posebno srećni. Zbog toga na jednom slavlju to je bio povod da se prepeva hit Aleksandre PrijovićZa nas kasno je. Poslušajte kako je to zvučalo.

Zanimljivo, Delije su ovu pesmu posvećivale Milanu Pavkovu. Naravno tekst je bio nešto drugačiji – „Tebi je život dao sve, a meni Milan Pavkov je„.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter