0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BIVŠI IGRAČ REALA O DOLASKU U IGOKEU: ‘Ne mislim da je dolazak u Laktaše korak unazad!’ (VIDEO)

Objavljeno: 29.09.22 u 12:15

Mario će biti veliko pojačanje za tim Dragana Bajića!

Kao 14-godišnjak napustio je rodni Beograd i krenuo put Madrida, gde je kao jedan od najvećih evropskih talenata zadužio opremu slavnog Reala. Sin proslavljenog košarkaškog asa, Iva Nakića, od malih nogu je pokazao da ima potencijala makar da ponovi očeve uspehe. Nakon nekoliko sezona u kraljevskom klubu tražio je svoju šansu najpre u Belgiji, a potom u Andori, dok je tokom letnje ‘pijace’ pojačao redove Igokee.

Nakić je za Novi list govorio o dolasku u Laktaše.

-Ma, ne bih rekao da mi je dolazak u Igokeu korak unazad. Već sam i izjavio da ne razmišljam o mom dolasku na taj način, već smatram ovo super prilikom jer Igokea ostvaruje dobre rezultate i u ABA ligi i u Evropi. Takođe je klub koji je izbacio puno igrača koji su kasnije prešli na još veći nivo. Srećan sam što sam ovde i mislim da je to dobro za mene i zasad sam zadovoljan. Došao sam da radim, dobro igram i dokazujem se – rekao je Nakić.

Mario je tokom Evrobasketa navijao za srpsku i hrvatsku selekciju, a podržavao je i prijatelje iz ostalih zemalja bivše Jugoslavije koje su učestvovale na prestižnom turniru.

-Imam mnogo prijatelja u svim ekipama iz regije pa sam navijao i za Sloveniju, Crnu Goru, BiH… Pratio sam sve utakmice, nažalost, rezultati nisu na kraju bili najbolji, ali naši ljudi su uvijek navikli na medalje. Svaka čast svim reprezentacijama i momcima, sigurno su dali sve od sebe i odigrali najbolje što su mogli, ali to je košarka, sledeće prvenstvo mislim da ćemo ostvariti bolje rezultate – dodao je novi košarkaš Igokee.

Nakić još uvek nije odlučio za koji nacionalni tim će nastupati.

-O tome ćemo kad bude vrijeme za to – zaključio je Mario Nakić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter