1
Evroliga

Kosarka, Euroleague, sezona 2011/2012.Partizan Vs. Real Madrid.Miroslav Raduljica, right and Ante Tomic.Belgrade, 10.11.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

RADULJICA DOŠAO U ZVEZDU, A NEKADA JE VREĐAO: „Oni su za mene samo FMP“ – pričao je centar!

Objavljeno: 28.09.22 u 16:04

Tokom celog leta se spominjalo, a sada je i ozvaničeno – Miroslav Raduljica je novi košarkaš Crvene zvezde! Poraz u samom finišu priprema od skoro 40 razlike od Olimpijakosa, trgnuo je crveno-bele iz Beograda, koji su shvatili da je potrebna dodatna snaga u reketu.

Ipak, poznato je da je popularni Braduljica nekada igrao za Partizan, a kao što je i normalno, nije imao previše poštovanja za rivala u tom periodu. On je o Zvezdi, nakon sprovedenog UPPR, govorio u sledećem maniru.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

– Rekao sam već nekoliko puta da je taj klub za mene samo FMP. Svi momci tu su iz Železnika, samo dvojica su iz Zvezde. Ima još dosta vremena do tog duela u decembru, taman da se spremim – rekao je te 2011. godine Raduljica za „Sport“.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter