0
Evroliga

Head coach Dejan Radonjic Crvena Zvezda v Mega-Kosarkaska Liga Srbije Season 2021-2022 Beograd, 14.06.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

RADONJIĆ OTKRIO DETALJE RAZGOVORA: ‘Sreo sam se sa Željko Obradovićem nakon potpisivanja ugovora!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.22 u 20:13

Navijači su žarko želeli da on ostane, ali bolja ponuda stigla je iz Grčke.

Dejan Radonjić je nakon fenomenalne sezone sa Crvenom zvezdom, iznenadio sve odlukom da napusti klub i otisne se u inostarnstvo. Potpisao je ugovor sa Panatinaikosom, roster je sklopljen i sve je spremno za start nove sezone.

‘Par dana mi je bilo potrebno da donesem odluku. Razgovarao sam sa Crvenom zvezdom, dobio ponudu Panatinaikosa, posle čega sam došao ovde.’ -rekao je Radonjić, da bi potom dodao:

‘Vidite, kada se završila sezona razgovarao sam sa njima…Uostalom meni je istekao ugovor, stigao je poziv od Panatinaikosa, svaka mogućnost je bila na stolu, ali sam ja kroz par dana odlučio da to bude PAO.’

Potvrdio je crnogorski stručnjak da mu je Željko Obradović čestitao nakon potpisivanja ugovora.

‘Video sam se sa njim u Antaliji posle potpisa ugovora. Čestitao mi je i poželeo sve najbolje u novom klubu.’ – zaključio je crnogorski strateg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter