0
Evroliga

FOTO: FIBA

‘POVRATAK U NBA JE NEŠTO ŠTO JAKO ŽELIM’: Košarkaš Real Madrida ne krije svoje ambicije!

Objavljeno: 28.09.22 u 19:58

Najjača liga na svetu je ‘vlažan san’ brojnih košarkaša!

Iako je u jednom periodu svoje karijere Džanan Musa bio deo NBA lige, svestan je da tamo nije ostavio gotovo nikakav trag. Veći deo svog boravka ‘preko bare’ proveo je nastupajući u razvojnoj ligi, pa ne krije svoju želju da se jednog dana ‘vrati preko bare’.

‘Sada sam mnogo zreliji. Mislim samo na uspeh tima, na pobedu Real Madrida. Na ličnom nivou… Mislim da svi već znaju kakav sam tip igrača. Da nije tako, ne bih sada bio u Real Madridu. Jedina stvar koju mislim je da Real Madrid osvoji što više titula, da dobijemo što više utakmica i ono što želim je da pomognem da se to ostvari. Na ličnom planu, videćemo kako će proći sezona, ali kao što sam rekao, najvažnije je da pobedi Real Madrid. Trenutno je trener Čus Mateo. Svi smo uz njega, podržavamo ga i trudićemo se da izvršavamo njegove naredbe na terenu. Povratak u NBA je nešto što jako želim. Bio sam tamo tri sezone. Ali trenutno sam upravo potpisao ugovor sa Real Madridom i sva moja čula su fokusirana na to. Nikada ne znate šta se može dogoditi u budućnosti, ali trenutno sam potpuno fokusiran na ovo i ono što je pred nama. Došao sam u Real Madrid i sva moja koncentracija je ovde. Kad prođe vreme, videćemo, ali za sada samo razmišljam o ovoj fazi.’ – reči su reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Musa je u NBA branio boje Bruklin Netsa u periodu od 2018. do 2020. godine. Nakon toga vratio se u Evropu i nakon epizode u Efesu, potpisao je za Breogan, što je mnoge iznenadilo, ali se ispostavilo kao idealno, jer je postao MVP ACB lige, što mu je donelo ugovor sa Real Madridom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter